BATISTA10 - SERVEIS A EMPRESES

 

Som una empresa que ofereix un servei poc visible externament per a les empreses, però molt necessari en la gestió del dia a dia. Estem parlant dels processos de gestió, facturació, fabricació, emmagatzematge, anàlisi de vendes, oportunitats de venda, punts de venda, estocatges, comptabilitat, etc. I totes les dades generades, les recollim en bases de dades i generem informació útil per a la presa de decisions de gerència i direcció. Establim també mètodes de comunicació i coordinació interns, per a que res pugi fallar, i treballem colze a colze amb els vostres tècnics i gestors, per aconseguir una sola fita: 


La satisfacció dels vostres clients, es la nostra satisfacció.

 

Vaig decidir començar una nova etapa en la meva vida professional, després de molts anys de treballar per altres, començar la meva nova aventura, la meva nova empresa. Amb les meves idees i amb la meva experiència.

L’he anomenada Batista10 i vol oferir uns serveis informàtics de qualitat a les empreses de la zona pirinenca. Batista és la casa on neix aquesta iniciativa, i el 10, el 10 representa moltes coses, el 10 de l’adreça, el 1 i el 0 binari, i sobretot i més important representa el servei que vol donar, un 10.

Vull agrair a tots els que m’han ajudat, m’heu donat ànims i meu fet ser valent a tirar aquesta iniciativa endavant.

Moltes gràcies a tots.

Marc Tormo i Bochaca

 

El nostre equip